VOLLEDIGE UITSLAG | VERSTAPPEN VAN P4 NAAR P1 IN CHINA

Na een ware strijd tussen wereldkampioenen was het Max Verstappen die de sprintrace in China heeft gewonnen. Na een minder snelle vrijdag, waardoor hij de sprintrace vanaf de vierde plek moest starten, was op de zaterdag de snelheid van de Red Bull weer helemaal terug. Lees hier de volledige uitslag.

Door een regenachtige sprintshootout op vrijdag begon de sprintrace in China met een opvallende volgorde. Lando Norris startte vanaf poleposition, maar door een foutje was het Lewis Hamilton die de leiding over kon nemen.

Het was een strijd tussen verschillende wereldkampioenen aan de voorkant. Met Lewis Hamilton aan de leiding, Fernando Alonso op twee en Max Verstappen op drie was het een formule voor een goede strijd.

Met zijn waanzinnig snelle Red Bull is het toch Max Verstappen die uiteindelijk de sprintrace in China wist te winnen. Lewis Hamilton zal ook tevreden zijn, want met zijn langzame Mercedes is het hem gelukt om tweede te worden. Na een spectaculaire strijd om de derde plek is het uiteindelijk Sergio Perez die kon profiteren en de derde plek in de sprintrace binnensleept.

Volledige uitslag sprintrace van China

2024-04-20T03:52:42Z dg43tfdfdgfd